Betöltés

Fogadóórák

Tanácstagok fogadóórái

Mostantól kérdéseikkel, kéréseikkel, panaszaikkal, javaslataikkal fordulhatnak a Helyi Közösség tanácstagjaihoz!

Oromon

LÉKÓ BÉLA fogadja azon polgárokat, akik lakhelye a StevanSremac, a Dankó István és a Kosztolányi Dezső utcák területén van, illetve a Nagy út lakosait a vasúttól a község határáig Szabadka és Csantavér irányába.Minden hónap első keddjén 10 és 11 óra között kereshetik fel a Helyi Közösség tanácstermében, bármilyen problémájuk van!

MIHÁLYI GIZELLA a Szövetkezet és az Arany János utca lakóit várja a tanácsteremben minden hónap utolsó péntekén 19 és 20, októbertől pedig 17 és 18 óra között.

MADÁR JÓZSEF a Kossuth Lajos, a Fehér Ferenc utca, Fehér út és a Kis út lakosait fogadja a tanácsteremben minden hónap második szerdáján 7 és 9 óra között. 

KÁDÁR JUDIThoz fordulhatnak a Nagy út lakosai, akik a vasúttól az iskoláig terjedő részen élnek, illetve a Bartók Béla és a Nikola Tesla, valamint a Kodály Zoltán utca polgárai, minden hónap második szombatján 8 és 10 óra között.

 VAJDA BERNÁRD a Nagy úton élőket, az iskolától az újfalusi kanyarig terjedő szakaszon lakókat saját otthonában fogadja minden hónap első péntekén 8 és 10 óra között.

ERDÉLYI OLIVÉR a Radnóti Miklós, a Móra Ferenc, a Szarvas Gábor és az IvoAndrić utcák polgárait a tanácsteremben várja minden hónap első hétfőjén 18 és 20 óra között, a téli időszakban pedig 17-től 19 óráig.

PÓPITY ENIKŐhöz az újfalusiak fordulhatnak bizalommal. A Közösségi Házban minden hónap harmadik csütörtökén 17 és 19 óra között lesz megtalálható.

SZLIVKA SÁNDOR MELINDA VÖLGYESEN a Petőfi Sándor utca Orom felőli bejáratától a művelődési otthonig és a „Pósa sor” – (Petőfi Sándor és Bicskei út egy része) , Ady Endre, Mészáros út, Határ úti tanyáklakóit fogadja a völgyesi művelődési otthonban minden hónap utolsó péntekén 14 és 15 óra között.

DOBÓ LÁSZLÓ fogadja azon völgyesieket, akika Petőfi Sándor utcában a művelődési otthonnál lévő bolttól Tóthfalu irányába, valamint a Bicskei úton laknak, a művelődési otthonban minden hónap első hétfőjén 8 és 9 óra között.