Betöltés

Köszöntő

KÖSZÖNTŐ

Tisztelt Látogató!

Szeretettel köszöntjük Orom Helyi Közösség honlapján, mely egyaránt szól helybeli polgárainknak és az irántunk érdeklődőknek.

Az információ-áramlás felgyorsulása miatt mi is lényegesnek tartjuk, hogy akármilyen kicsi is a közösségünk, de elérhetőek legyünk a világhálón, honlapunk egy biztos tájékozódási pont, egy olyan hely legyen, ahonnan minden megtudható a hozzánk tartozó három település: Orom, Völgyes és Újfalu múltjáról, jelenéről és jövőbeli terveiről.

Különösen fontos most, amikor a külföldi munkavállalás, az elvándorlás hatalmas méreteket ölt, hogy ne csak egymás mellett, hanem egymásért és egymást segítve éljünk!

Tájékozódhatnak az itt lakók a legfontosabb, őket érintő közérdekű, időszerű hírekről, a számukra kardinális tudnivalókat is szeretnénk átadni, hogy időben értesüljenek mindenről, ami segítő jobb lehet a mindennapok útvesztőjében. Törekvésünk, hogy megkönnyítsük és élvezhetőbbé tegyük a hétköznapokat, ezáltal is megszolgálva a belénk vetett bizalmat. Honlapunkon fellelhető lesz az összes olyan adat, ami segítséget nyújt, hogy rövid idő alatt megoldást találjanak sarkalatos kérdéseikre. A tények és hasznostanácsok mellett az értékeink bemutatására is nagy hangsúlyt fektetünk, hiszen múltunk nélkül nem lehet jövőnk se.

Civil szervezeteink, vállalkozóink, egyesületeink, intézményeink és persze testvérfalvaink életébe is betekintést nyerhetnek az itt nézelődők. Anyagi és szellemi gyarapodásunk érdekében tanácstagjainkkal együtt vállvetve dolgozunk azon, hogy marasztaló és hívogató helység legyen a miénk.

Az elszármazottaknak és a még csak ezután hozzánk látogatóknak is kellemes böngészést kívánunk, biztosak vagyunk benne, hogy megtalálják a szemüknek kedves emlékeket vagy felfedezendő kincseket, melyeket Orom és környéke rejt.

Lékó Róbert, Orom Helyi Közösség elnöke és Nyilas Mihály, Orom Helyi Közösség alelnöke